Dragnea, HUIDUIT la Deva! Un lider județean PSD nu a ratat ocazia să se pună bine cu ”daddy” și l-a înjurat cu patimă pe protestatar!

Liviu Dragnea nu mai poate ieși pe stradă fără să fie huiduit! ”Dragnea scriitor! Infractorule! Penalule!”, i-a strigat un cetățean nemulțumit liderului social-democrat, aflat în vizită la Deva.

Unul dintre liderii județeni ai PSD a făcut scut în jurul lui ”Daddy” și l-a înjurat pe protestatar. Scena a avut loc la nici 24 de ore după ce Liviu Dragnea și Mihai Tudose, aflați atunci la Sibiu, au fost nevoiți efectiv să fugă pentru a scăpa de protestatari.

”Liviu Dragnea să ajungi/ Îmbrăcat în multe dungi!” și ”Dragnea scriitor! Infractorule! Penalule!” a strigat românul revoltat.

PSD-iștii huiduiți, în frunte cu Dragnea, n-au avut însă un strop de rușine, ba chiar s-au amuzat și l-au luat în derâdere pe protestatar!

”A cam răgușit”, a remarcat Dragnea, zâmbind.

”Păi, da! Mai avem mulți infractori ca tine!”, i-a replicat imediat protestatarul.

Deputatul Laurențiu Nistor, liderul organizației județene a PSD, nu a ratat ocazia să se pună bine cu șeful, așa că a sărit imediat în apărarea lui Daddy.

Dragnea, HUIDUIT la Deva! Un lider județean PSD nu a ratat ocazia să se pună bine cu ”daddy” și l-a înjurat cu patimă pe protestatar! was last modified: noiembrie 2nd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close