Dragnea il pune la punct pe rebelul Ponta: ”S-a simtit ca nu mai trage la acelasi front cu PSD, tragea pe persoana fizica”!

490
Președintele PSD, Liviu Dragnea, crede că Victor Ponta a greșit când a atacat în repetate rânduri partidul, în loc să îl sprijine în alegeri, scrie evz.ro.

”A fost o supărare când Victor Ponta  si-a dat demisia pe facebook din partid. Trebuia să  ne întâlnim duminica și  m-a sunat și mi-a spus că nu mai vine.  A doua zi am vorbit”, a declarat Liviu Dragnea, marți seară, la postul Antena 3.

Potrivit acestuia, Victor Ponta a creat tensiuni în partid când poza lui în campania pentru alegerile parlamentare din toamna trecută a fost pe afișele PRU și a rupt voturi de la partid.

” Niciodată nu l-am acuzat că a plecat din funcția de premier era în centrul unei presiuni uriașe, 99 la sută era contrafăcută dar supărarea lui este incorectă. Nu a acordat nici un sprijin Gabrielei Firea la București. Au fost atacuri permanente din partea lui toată vara după alegerile locale. Eu i-am explicat că nu a fost bine că a sprijin PRU în alegerile parlamentare. Eu i-am spus că avem o alianță cu ALDE”, a afirmat președintele PSD.

El a mai spus că Ponta s-a autoexclus singur din partid când a devenit secretar general al guvernului Grindeanu.

În ceea ce privește trădarea și trădătorii din partid, liderul social-democraților a spus că nu sunt trădători ci doar ”unii oameni care trag pe persoană fizică”.

”Nu sunt trădători, sunt oameni care vor să folosească situațiile respective în avantajul propriu, pe persoană fizică. PSD e un partid mare și  are o cotă  serioasă de ăncredere și deranjează. Asta arată că partidul este  puternic.  Partidul nu are o problemă acum și este important pentru mine”, a conchis Liviu Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos