Dragnea, iritat că ambasadele se interesează de conflictele politice interne: ”Poftim? De ce această preocupare?”

449

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că ambasade ale unor state străine l-au contactat pentru a-l întreba ce se întâmplă din cauza disputelor între organizațiile județene ale PSD cu cele ale USR. 

Dragnea a precizat că motivul real al arestării fostului președinte al Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, ar fi faptul că AEP a depus plângere penală privind finanțarea USR.

”S-a mai întâmplat ceva cu plângerea aia penală făcută pe finanţare ilegală a USR-ului? Nimic. Dacă era vorba de noi… Atunci toată lumea ţinea USR-ul în palme”, a declarat Dragnea.

Liderul social-democraţilor a susţinut că a fost contactat de diplomaţi care activează la Bucureşti privind disputele din teritoriu dintre PSD şi USR.

”Ambasade care m-au sunat pe mine personal că de ce facem noi contestaţii împotriva USR? Poftim? În primul rând, habar n-am de cine face contestaţie şi orice organizaţie judeţeană face contestaţie. Una împotriva alteia, ăilalţi împotriva celorlalţi… De ce era această preocupare? Ca nu cumva să afectăm noul Delfin politic care se contura şi care să preia…”, a mai spus Liviu Dragnea.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos