Dragnea isi incordeaza muschii si iese la ATAC! Vrea sa-i EXECUTE pe ”rebelii” din PSD si va incepe cu Serban Nicolae – ”cine stie cat voi mai fi”!

318

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a arătat extrem de nemulțumit de situația din ultima perioadă din PSD și a decis să treacă la execuții în partid, pentru a-și reafirma autoritatea.

În ședința Comitetului Executiv care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, Liviu Dragnea îl va executa primul pe Șerban Nicolae. Acesta va pierde funcțiile de președinte al Comisiei juridice și lider de grup al senatorilor PSD, ca urmare a scandalului izbucnit după amendamentele la Legea grațierii.

Surse din PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea vrea să-l folosească pe Șerban Nicolae drept exemplu pentru ce pățesc cei care ies din linia partidului și care vin cu inițiative care nu au primit inițial sprijnul politic al conducerii PSD.

Mișcarea lui Liviu Dragnea a fost anticipată și de Șerban Nicolae, cel care, prezent într-o emisiune la România TV și prezentat drept președinte al Comisiei juridice și lider de grup al senatorilor PSD a completat: ”Cine știe cât voi mai fi”, a spus Șerban Nicolae.

Măsura luată de Liviu Dragnea este menită să-i descurajeze pe alți ”rebeli” din PSD, care vin cu proiecte de legi controversate și care nu au sprijinul partidului.

Surse din PSD ne-au precizat că ar putea fi și un semnal de alarmă pentru Tăriceanu, cel care a ieșit cu ideea eliminării venitului minim garantat, fără a discuta inițial în coaliție această propunere. Mișcarea de forță a lui Dragnea ar fi menită să-i arate și lui Tăriceanu că astfel de inițiative fără suport politic nu sunt tolerate, scrie stiripesurse.ro.