Dragnea isi iroseste inutil talentul elaborand documente de strategie! Iohannis ii taie elanul: ”S-au scris cu zecile, daca nu cu sutele!”

286

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca momentan o strategie economica pe termen lung nu ar avea o valoare „deosebita”.

„Documente strategice s-au elaborat cu zecile, daca nu cu sutele, problema este ca in documentele de strategie toata lumea si din totdeauna solicita politici sustenabile, responsabile, serioase, fundamentate. Dar in practica, lucrurile, vedem si acum, nu se intampla chiar asa. Momentan, nu cred ca are o valoare deosebita un astfel de document strategic, dar nu este nimic ce trebuie interzis. E bine daca lumea care guverneaza se apuca, poate inteleg ce trebuie facut sa mearga mai bine”, le-a declarat Iohannis jurnalistilor in Parcul Herastrau, unde s-a plimbat cu bicicleta.

Guvernul a publicat un proiect de lege privind Strategia ”Romania 2040”, care va fi realizata de o comisie condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si care va deveni obligatorie pentru toate guvernele ce vor urma (mai multe AICI).

Sursa: aktual24.ro