Banii

Dragnea la telecomanda: Shhaideh a virat sute de milioane de lei in judetele inrudite cu ”daddy” Dragnea! Oltul si Teleorman au primit cei mai multi bani!

Judetul Teleorman si trei judete de unde provin unii dintre apropiatii si sustinatorii lui Liviu Dragnea au primit cei mai multi bani de la Ministerul Dezvoltarii, in prima jumatate de an. Diferenta dintre primele doua si urmatoarele este uriasa.

Paul Stanescu, cel care a propus in luna aprilie excluderea lui Victor Ponta din PSD, provine din judetul Olt, care conduce topul, cu 47,3 milioane lei, potrivit Digi 24.

Urmeaza Teleormanul, cu aproape 43,3 milioane de lei. Pe locul 3, la mare distanta, se afla Giurgiul, cu 30,8 milioane de lei. Din Giurgiu provine numarul doi din PSD, Niculae Badalau, presedinte executiv.

Pe locul 4 in topul alocarilor este Buzaul, judetul lui Marcel Ciolacu, lider al grupului deputatilor PSD si vicepremier fara portofoliu in Guvernul Tudose. Acestui judet i s-au alocat aproape 28 de milioane de lei.

Loading...

Urmeaza Bihorul, primul judet din top care nu este in sudul tarii.

Pe ultimele locuri se afla, in ordine, Salaj, Harghita, Tulcea, Covasna si Ilfov, adica cel mai mic judet si judete din zone care in mod traditional nu sunt fiefuri ale PSD.

De remarcat ca Harghita si Covasna au primit cu mult peste jumatate din suma totala alocata de-abia in luna iunie, cu cateva zile inaintea motiunii de cenzura privind demiterea Guvernului Grindeanu si investirea Guvernului Tudose.

Banii au fost virati prin Programul National de Dezvoltare Locala, de la Ministerul Dezvoltarii, condus de Sevil Shhaideh, fiind vorba despre un total de aproape 602 milioane de lei catre primariile si consiliile judetene din tara.

Loading...
Spre TOP