Dragnea lanseaza amenintari voalate la adresa lui Grindeanu: „Daca nu indeplineste programul de guvernare, n-o sa mai fim buni prieteni ca acum!”

515

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat joi ca este foarte bun prieten cu premierul Sorin Grindeanu atat timp cat acesta indeplineste programul de guvernare, ceea ce este valabil pentru orice ministru.

„Cred ca toata energia si toata priceperea dumnealui (n.r. premierului) si a guvernului trebuie sa se reverse catre programul de guvernare. Dar nu am de unde sa stiu ce se va intampla, ma intereseaza mai mult sau mai putin. Suntem foarte buni prieteni acum, vom fi foarte buni prieteni atata timp — o sa ma uit ca orice cetatean la cum se indeplineste programul de guvernare — daca nu se indeplineste, n-o sa mai fim buni prieteni. Valabil nu numai pentru premier, pentru orice ministru. N-o sa mai fim buni prieteni. Cu un om esti foarte bun prieten sau neprieten. E simplu, ce sa mai traduc din asta?”, a declarat Dragnea, la Romania TV.

Intrebat daca exista posibilitatea ca Grindeanu sa-si piarda functia, Dragnea a negat.

„Am spus romaneste, nu am spus ca isi pierde functia, am spus ca n-o sa mai fim prieteni. Eu cred ca n-o sa-l afecteze. Eu am spus mai devreme ca suntem foarte buni prieteni, cred ca asta trebuie sa-l afecteze pozitiv. Si daca are in minte sa puna in practica programul de guvernare care e bine facut, adica nu e o prostie, si este foarte clar, si urmareste sa-l implementeze, va avea din partea mea toata prietenia, exact cum e acum”, a mai spus liderul PSD, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos