Dragnea nu-l schimbă pe Tudose de rușinea președintelui: ”Eu a treia oară la Iohannis nu mă mai duc!”

355

Antena 3 a difuzat fragmente din discursul sustinut de Liviu Dragnea in fata membrilor CEX. El a incercat sa paseze o parte din vina pentru situatia tensionata asupra ministrilor.

„Am ajuns intr-o situatie tensionata, din cauza mai multor oameni, dar si din vina mea. A fost o comunicare gestionata prost, atat din partea mea cat si din partea guvernului, s-a intrat pe o spirala de suspiciune si neincredere, care l-a pus pe Mihai intr-o stare de tensiune maxima.

La Mihai am tinut si tin in continuare. Imi asum starea de suparare si tensiune in care a ajuns Mihai, si din vina mea.

Ministrilor, v-am primit cu drag, pe fiecare, de fiecare data. Dar unii veneau la mine si discutam despre niste decizii, dupa care mergeau la Mihai si spuneau ca am spus sa nu se faca. Guvernarea trebuie gestionata de guvern.

Cred ca trebuie sa revenim la atmosfera care era intre noi in 2015, cand eram camarazi si prieteni. Asa vom invinge, vom fi in stare sa gestionam un program de guvernare care deja isi produce efecte. Ne ducem la crestere economica de 6%. Se poate! Eu a treia oara la Iohannis nu ma mai duc.

Va stiu pe fiecare dintre voi. Riscam sa ajungem intr-o situatie in care sa ne omoram prin implozie. Trebuie sa incetam”, a spus Dragnea in cadrul CEX.

Sursa: aktual24.ro