Dragnea nu-l vrea pe Ponta plecat din PSD: ”Nu cred ca vrea el sa lucreze impotriva tarii!”

427

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat sceptic in privinta ruperii PSD. El i-a transmis lui Victor Ponta ca nu are motive sa aiba un alt proiect politic.

Sociologul Marius Pieleanu a anuntat, joi, ca Victor Ponta intentioneaza sa formeze un nou partid, alaturi de parlamentari ai PSD si ALDE, care se va numi Noua Stanga.

Prezent la Romania TV, Liviu Dragnea a vorbit cu ironie despre intentiile lui Ponta.

”PSD nu e in pericol de scindare, sper ca nici ALDE. Habar n-am cu ce l-am suparat pe Victor Ponta. Ca si consultare, eu ma consult cu cei care sunt si cred ca o consultare mai larga decat am facut eu in partid, adica deciziile s-au luat in Comitetul Executiv al PSD, acolo unde nu vorbesc eu si se iau deciziile, sunt discutii grele”, a spus Dragnea.

El a adaugat ca va incerca sa vorbeasca cu fostul premier.

”Nu si-a depus demisia in alb. Victor a mai fost suparat, i-a trecut, se mai supara, sper sa ii treaca si acum. Eu am vorbit cu Victor, o sa ne vedem zilele urmatoare. Vreau sa vad ce l-a suparat (…) De ce sa aiba un proiect politic personal. PSD este un partid foarte mare, un partid stabil. Nu stiu nimic despre un proiect politic personal al lui Victor Ponta. Nu cred ca vrea sa lucreze pentru adversarii politici si nici impotriva tarii”, a mai precizat Dragnea, citat de aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos