Loading...
Dragnea nu mai vrea răzvrătiți în PSD și le interzice colegilor de partid să mai comenteze rezultatele votului de la Congres, amenințându-i cu excluderea! – Circul Politic

Dragnea nu mai vrea răzvrătiți în PSD și le interzice colegilor de partid să mai comenteze rezultatele votului de la Congres, amenințându-i cu excluderea!

Liviu Dragnea i-a avertizat pe cei care pun la indoiala votul de astazi de la Congres ca risca sa fie exclusi.

„Eu imi doresc foarte mult ca dupa acest Congres toata lumea sa inteleaga ca marea masa a partidului nu mai accepta actiuni care sa reprezinte atacuri asupra membrilor de partid. Nu mai putem continua sa comentam, sa dam raspunsuri la tot felul de afirmatii.

Am sustinut si am propus sa trecem peste orice conditii si oricine vrea sa candideze, sa poata candida. E un vot democratic, un vot corect. Oricine vrea sa mai discute aceste lucruri, nu mai poate s-o faca in interiorul partidului.”, a declarat Liviu Dragnea la sfarsitul Congresului.

Sursa: aktual24.ro

Dragnea nu mai vrea răzvrătiți în PSD și le interzice colegilor de partid să mai comenteze rezultatele votului de la Congres, amenințându-i cu excluderea! was last modified: martie 11th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close