Dragnea nu si-a intrerupt concediul de lux pentru sesiunile extraordinare din Parlamentul Romaniei, in schimb e alaturi de spanioli, ”desi in Barcelona nu are nicio proprietate… inca!”

440

Ironii usturătoare la adresa liderului PSD. Într-o postare despre tragedia care a lovit Spania, Victor Ponta a susținut că până și Liviu Dragnea s-a oprit cinci minute din pescuitul oceanic pentru a transmite că este alături de catalani, deși în Barcelona nu are încă nicio proprietate, scrie b1.ro.

Fostul premier a susținut că după astfel de atentate politicienii au puterea de a face ceva, dar se limitează la a transmite simple mesaje în care mimează solidaritatea, iar oamenii obișnuiți nu pot face mai mult decât să dea niște mesaje sincere. În acest context, se întreabă Ponta, cine poate opri o astfel de nebunie și cum?

”Din pacate este adevarat : oameni nevinovati sunt victimele unor criminali nebuni pe care nu ii cunoastem si mai ales nu ii intelegem / politicienii aflati in vacanta dau mesaje de „solidaritate” care nu folosesc la nimic ( pana si Liviu Dragnea a intrerupt 5 min „pescuitul oceanic” si a dat mesaj ca e alaturi de cei din Barcelona desi acolo nu are inca o proprietate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos