DRAGNEA NU STIE CE CARTE SA MAI JOACE! Acum CONTESTA vehement decizia lui Tudorel Toader, desi a afirmat public ca nu cere demisia lui Kovesi!

423

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat că nu este deloc mulțumit de raportul lui Tudorel Toader și nu susține poziția acestuia.

”Nu! Eu am spus de multe ori în toate aparițiile mele publice că voi susține decizia ministrului dacă era argumentată. Din păcate, nu a fost argumentată. Ori era o argumentație care ne spunea tuturor de cetrebuie ținuți în funcție, ori era un raport prin care ne explica de ce trebuie revocați din funcție.

Am o nemulțumire. Mă interesează prea puțin dacă rămân cei doi procurori în funcție, dar nu mi s-a părut un raport justificat.

Ieri am fost foarte dezamăgit. Nu am vrut să ies până astăzi. O fi avut întâlniri, nu o fi avut, nu știu”, a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, întrebat dacă PSD și el personal își asumă raportul elaborat de Tudorel Toader, Liviu Dragnea a răspuns tranșant: ”Nu-mi asum”.

Totodată, Liviu Drangea a ironizat ultima parte a raportului, cea în care ministrul Justiției anunță că procurorii șefi rămân sub monitorizare: ”Da, și observ că nu mai pot de frică”, informeaza stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos