Dragnea, obraznic la adresa jurnalistilor pe tema BMW-ului seria 7! Seful PSD isi arata naravul de teleormanean: raspunde batjocoritor si inchide telefonul in nas!

Jurnalistii de la recorder.ro anunta ca masina cu care Liviu Dragnea si-a dus iubita la mare, BMW seria 7, are ITP-ul expirat. „Conducerea unei masini fara inspectie tehnica este una dintre cele mai grave abateri pe care le poate comite un sofer”, precizeaza jurnalistii. 

Liviu Dragnea a oferit si prima explicatie in scandalul privind provenienta masinii: „Bine, mergeti mai departe cu investigatia…”. Apoi a inchis telefonul.

„Conform seriei de sasiu inscrise pe bon, masina condusa de Liviu Dragnea are Inspectia Tehnica Periodica expirata. Asa arata baza de date a Registrului Auto Roman, care poate fi consultata online.  Sursele Recorder ne-au declarat ca masina lui Dragnea, un BMW cu numarul de inmatriculare TR 37 HJX, nu mai are ITP valabil din 19 aprilie 2018. Aceleasi surse ne-au declarat ca masina este inmatriculata pe numele lui Stefan Dragnea, fiul liderului PSD.

Conducerea unei masini fara inspectie tehnica este una dintre cele mai grave abateri pe care le poate comite un sofer. In acest moment, Codul Rutier prevede amenzi intre 315 si 700 de lei si retinerea certificatului de inmatriculare al masinii. Recent, legea a fost inasprita si, din 20 mai, vor intra in vigoare sanctiuni mult mai dure precum suspendarea pe loc a dreptului de a circula si retinerea placutelor de inmatriculare”.

Sursa: aktual24.ro

Dragnea, obraznic la adresa jurnalistilor pe tema BMW-ului seria 7! Seful PSD isi arata naravul de teleormanean: raspunde batjocoritor si inchide telefonul in nas! was last modified: mai 3rd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre