Dragnea ordona, Grindeanu executa! Intalnirea dintre Iohannis si Grindeanu, mediata de Dragnea!

486

Seful PSD, Liviu Dragnea, sustine ca prim-ministrul Sorin Grindeanu si presedintele Klaus Iohannis s-au intalnit dupa ce el l-a sfatuit pe premier sa faca acest lucru.

„L-am sunat (pe premierul Sorin Grindeanu – n.red.) si i-am zis ca in opinia mea e bine sa-l sune pe presedinte sa se vada, pentru a avea un punct de vedere comun”, a declarat Liviu Dragnea, joi seara, la Romania TV.

Social-democratul a subliniat ca nu se teme de o intelegere „prea buna” intre premier si presedinte.

„Pai cum sa ma tem din moment ce eu i-am zis premierului Grindeanu sa-l sune pe presedinte ca sa se intalneasca. Nu vad ce ar fi rau”, a mai precizat Dragnea.

Premierul Sorin Grindeanu a spus, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca a avut o intalnire cu seful statului, pe tema pozitiei Romaniei fata de situatia in care se afla acum Uniunea Europeana. Cu o zi inainte, Liviu Dragnea spusese ca este nevoie de o discutie intre Grindeanu si Iohannis.

„Am avut discutia asta cu domnul presedinte Iohannis. Avem un punct de vedere comun, pe care l-am si spus. L-a spus si presedintele, l-am spus si eu, l-am intarit. Aceasta discutie a avut loc. M-am intalnit cu domnul presedinte”, a spus premierul, citat de ziare.com.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos