Dragnea, plan de expansiune în țară! Șeful PSD își deschide un cabinet de parlamentar la București, deși mai deține două la Alexandria!

278

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a primit aprobarea Biroului permanent pentru a-si deschide un cabinet parlamentar in Bucuresti.

El a fost ales in Teleorman, unde are deja doua cabinete, practica de a deschide inca unul intr-o alta zona fiind nemaintalnita pana acum. Cel mai probabil motivul tine de o noua campanie de imagine.

Dragnea a solicitat Biroului permanent al Camerei, „in temeiul” Statutului deputatilor si senatorilor, aprobarea pentru deschiderea unui birou parlamentar in municipiul Bucuresti.

„Aceasta solicitare s-a aprobat cum s-au mai aprobat si alte cereri in trecut. Deputatii care doresc sa isi faca cabinet parlamentar in orice alta locatie decat circumscriptia in care au fost alesi pot face o solicitare sa isi deschida un cabinet parlamentar intr-un alt judet. Nu este specificata adresa, in solicitare scrie doar municipiul Bucuresti”, a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Ioana Bran.

Potrivit datelor de pe site-ul Camerei Deputatilor, Dragnea, care este deputat de Teleorman, are in prezent doua cabinete parlamentare in Alexandria.

Sursa: aktual24.ro