Dragnea plătește scump ca să-și spele păcatele față de Grindeanu! SALARIU IMENS pentru fostul premier în funcția primită cadou de la șeful PSD!

456

Premierul Mihai Tudose l-a propus pe Sorin Grindeanu pentru șefia Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Dacă va ajunge în această funcție, fostul prim-ministru va încasa un salariu de 10.000 de euro.

Grindeanu a părăsit Palatul Victoria în vară, după un scandal-monstru și după ce PSD a reușit performanța incredibilă de a-și da jos, prin moțiune de cenzură, propriul Guvern.

Pentru a ajunge președintele ANCOM, Grindeanu trebuie să primească votul Parlamentului, adică trebuie validat fix de aceeași oameni care în vară au considerat că este prea incompetent pentru funcția de prim-ministru.

Propunerea lui Tudose vine după ce locul la șefia ANCOM a fost lăsat liber de Adrian Diță, numit în funcție chiar de către Grindeanu. Prima decizie a lui Diță, după ce a fost numit șef, a fost să-și crească salariul la 10.000 de euro lunar.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos