Mai mult

  ”Dragnea, președinte pe viață. Pe viața noastră!” CTP, despre cum a călcat Daddy pe urmele lui Ceaușescu la Congresul PSD!

  9,524FaniÎmi place

  Cristian Tudor Popescu face o comparaţie între Congresul din noiembrie 1989 al Partidului Comunist şi Congresul PSD din 10 martie 2018.

  “Liviu Dragnea neales, la al XV-lea Congres! Dacă N. Ceaușescu, în noiembrie 1989, se realegea la Congresul XIV al Partidului, L. Dragnea nici măcar nu se mai alege la Congresul XV, că așa i-au zis colegii lui intelectuali și poporul din teritoriu, să rămână președinte pe viață. Pe viața noastră”, a scris Cristian Tudor Popescu în republica.ro

  Liviu Dragnea a gasit o metoda inedita de a se reconfirma ca presedinte al PSD in cadrul Congresului. El a intrebat sala, in locul unui vot de incredere.

  „Unii mi-au zis sa pun aceasta intrebare, altii mi-au spus sa nu o pun. Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?”, a spus Dragnea in finalul discursului sau.

  Delegatii au raspuns cu aplauze indelungate si cu scandari.

  „Atunci asa va fi”, a incheiat Dragnea.

  In acest timp, in sala se aud scandarile protestatarilor care se afla pe trotuarul de langa Sala Palatului: „DNA, sa vina sa va ia”.

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...