”Dragnea, președinte pe viață. Pe viața noastră!” CTP, despre cum a călcat Daddy pe urmele lui Ceaușescu la Congresul PSD!

823

Cristian Tudor Popescu face o comparaţie între Congresul din noiembrie 1989 al Partidului Comunist şi Congresul PSD din 10 martie 2018.

“Liviu Dragnea neales, la al XV-lea Congres! Dacă N. Ceaușescu, în noiembrie 1989, se realegea la Congresul XIV al Partidului, L. Dragnea nici măcar nu se mai alege la Congresul XV, că așa i-au zis colegii lui intelectuali și poporul din teritoriu, să rămână președinte pe viață. Pe viața noastră”, a scris Cristian Tudor Popescu în republica.ro

Liviu Dragnea a gasit o metoda inedita de a se reconfirma ca presedinte al PSD in cadrul Congresului. El a intrebat sala, in locul unui vot de incredere.

„Unii mi-au zis sa pun aceasta intrebare, altii mi-au spus sa nu o pun. Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?”, a spus Dragnea in finalul discursului sau.

Delegatii au raspuns cu aplauze indelungate si cu scandari.

„Atunci asa va fi”, a incheiat Dragnea.

In acest timp, in sala se aud scandarile protestatarilor care se afla pe trotuarul de langa Sala Palatului: „DNA, sa vina sa va ia”.