Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit, sambata, la Resita, pentru a participa la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Caras-Severin, el fiind intampinat cu huiduieli de un grup de cateva zeci de protestatari, in timp ce social-democratii caraseni l-au aplaudat, transmite Agerpres.

De asemenea, membrii social-democrati ai organizatiei din Caras-Severin au scandat minute in sir „PSD, PSD”, incercand sa acopere huiduielile venite dinspre grupul de protestatari.

Unul dintre protestatari avea in maini doua tavi, pe una fiind rahat turcesc, iar pe alta mai multe perechi de catuse, imaginile fiind postate si pe Facebook.

Liviu Dragnea si-a facut curaj sa iasa din barlog, ca sa ajunga prin organizatiile unde credea ca n-o sa fie fluierat. Doar ca l-a fluierat cineva pana si la Madrid.

Probabil de asta ii place in Brazilia: pe plaja lumea fluiera dupa fete, nu dupa barbati.

Greu de gasit un loc in Romania in care Dragnea sa aiba liniste cand trece strada. Poate doar daca il trece Irina, oamenii sunt mai ingaduitori. Ce poti sa zici cand vezi o tanara ca ajuta un batranel sa traverseze.

Daca ar primi un ban pentru fiecare fluieratura, Dragnea ar fi cel mai bogat om din tara.

In orice caz, nu exista primar in Romania care sa vrea sa stea pe afise cu Dragnea si Dancila. Pierde primaria si dintr- un singur tur, nu mai e nevoie de doua tururi de scrutin.

Astazi, l-a Resita, l-a intampinat lumea cu rahat, iar el s-a suparat. Frumos era sa spuna multumesc si ca il mananca mai tarziu”, scrie Felix Rache pe Facebook.