Loading...
Dragnea pune Camera Deputaților pe un butoi de 100 de milioane de euro, bani publici alocați pentru personal și pensiile speciale ale foștilor deputați! | Circul Politic

Dragnea pune Camera Deputaților pe un butoi de 100 de milioane de euro, bani publici alocați pentru personal și pensiile speciale ale foștilor deputați!

Deputații și-au votat, miercuri, bugetul pe anul 2018. O sumă uriașă, evident!

Aproape o sută de milioane de euro. O mare parte din acești bani sunt alocați pentru personal și pensiile speciale ale foștilor deputați.

Mai exact, bugetul votat cu 173 de voturi ”pentru”, 24 de voturi ”împotrivă” şi 2 abţineri este de 421,3 milioane de lei, dintre care 307,7 milioane reprezintă cheltuieli de personal şi 54,6 milioane sunt cheltuieli pentru bunuri şi servicii – cheltuieli de protocol, cheltuieli privind deplasările demnitarilor şi întreţinerea sediului Camerei Deputaţilor.

De asemenea, 12,8 milioane de lei vor fi atribuiți pentru  asigurarea pregătirilor României în preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene din 2019, iar 28,5 milioane de lei pentru bugetul pentru pensiile speciale care vor fi acordate foştilor deputaţi.

Sursa: b1.ro

Dragnea pune Camera Deputaților pe un butoi de 100 de milioane de euro, bani publici alocați pentru personal și pensiile speciale ale foștilor deputați! was last modified: noiembrie 29th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close