Dragnea PUS LA PUNCT de un europarlamentar dupa ce a facut declaratii impotriva globalizarii: „La Dragnea totul e globalizat: pantofii sunt italieni, telefonul american, vacantele braziliene, ceasul elvetian, iar masinile germane”!

409

Liviu Dragnea este criticat de la Bruxelles, dupa ce liderul PSD a transmis un mesaj care poate fi interpretat drept impotriva globalizarii, atunci cand a primit titlul de ambasador al turismului maramuresean, scrie aktual24.ro.

Dragnea a laudat Maramuresul, pe Facebook, pentru ca „se incapataneaza sa se opuna globalizarii si sa ramana autentic romanesc”.

In acest context, europarlamentarul Sigfried Mursan il ironizeaza pe Dragnea, amintindu-i ce ceasurile elventiene si vacantele braziliene.

„Ii transmit lui Dragnea ca izolarea inseamna saracie. Nu exista nicio contradictie intre a fructifica oportunitatile globalizarii si a iti respecta traditiile.
In rest, la Dragnea totul e globalizat: pantofii sunt italieni, telefonul american, vacantele braziliene, ceasul elvetian, iar masinile germane”, scrie pe Facebook europarlamentarul roman.

Amintim ca PSD a avut in ultimii ani mai multe pozitionari impotriva UE si a globalizarii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos