Loading...
Dragnea răspunde batjocoritor ultimului avertisment transmis de Comisia Europeană: ”O să prezentăm în zilele următoare o minciună transmisă oficial!” | Circul Politic

Dragnea răspunde batjocoritor ultimului avertisment transmis de Comisia Europeană: ”O să prezentăm în zilele următoare o minciună transmisă oficial!”

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, vineri, inainte de a intra la sedinta Comitetului Executiv National al PSD unde se va vota componenta Guvernului Dancila, ca, zilele urmatoare, va prezenta „o minciuna transmisa oficial” din Romania la Bruxelles.

Declaratia sa vine in contextul in care Comisia Europeana a criticat in termeni duri modificarile la legile justitiei facute de coalitia PSD-ALDE.

„Noi, de exemplu, o sa prezentam zilele urmatoare o miciuna transmisa oficiala de aici si cred ca este bine sa se stie. Asa cum am spus si in scrisoare transmisa este important sa existe o relatie de colaborare bazata pe adevar si informare corecta”, a declarat Dragnea, la sediul PSD.

Miercuri, Comisia Europeana, a transmis un comunicat prin care critica in termeni duri modificarile aduse de coalitia PSD-ALDE legilor justitiei, cerand Parlamentului se revina asupra acestor modificari. Ca urmare a comunicatului venit de la Bruxelles, cei doi presedintii ai camerelor parlamentare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au transmis o scrioase autoritatilor belgiene, afirmand ca nu sunt corect informati cu privire la realitatea din Romania.

Joi, Comisia Europeana a raspuns scrisorii presedintilor celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in care sefii PSD si ALDE spun ca oficialii europeni nu sunt bine informati in ceea ce priveste modificarea legilor justitiei si a codurilor penale.

„Comisia a urmarit indeaproape procesul parlamentar din Romania si evolutia discutiilor asupra acestor legi in decurs de mai multe luni. Suntem foarte bine informati despre acest proces, despre mizele care sunt in joc si despre potentiale riscuri. Suntem in contact cu Guvernul, Parlamentul, sistemul judiciar si societatea civila din Romania, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare“, se arata in raspunsul Comisie.

Sursa: aktual24.ro

Dragnea răspunde batjocoritor ultimului avertisment transmis de Comisia Europeană: ”O să prezentăm în zilele următoare o minciună transmisă oficial!” was last modified: ianuarie 26th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close