Dragnea, reacție batjocoritoare după condamnarea lui Darius Vâlcov: ”Trebuie omorât azi, acum, împuşcat!”

322

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu va face vreo propunere referitoare la păstrarea sau nu în aparatul guvernamental a lui Darius Vâlcov, după ce fostul ministru și primar, actual consilier al premierului Viorica Dăncilă, a fost condamnat, în prima instanță, la 8 ani de închisoare cu executare.

„Guvernul va decide dacă va rămâne sau nu rămâne acolo. Nu am propus pe nimeni în aparatul Guvenului, deci nu o să propun să plece cineva. Este strict decizia Guvernului și a primului ministru”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că-i pare rău pentru verdictul primit de Darius Vâlcov și a lăsat a se înțelege că, într-o măsură, creșterea economică a României se datorează fostului ministru PSD de Finanțe.

„Sunt milioane de români, totuși, care au avut în 2017 și o să aibă în continuare salarii mai mari, pensii mai mari. România a avut o creștere economică record datorită unui program de guvernare la care Darius Vâlcov a avut o contribuție determinantă și îmi pare rău că se întâmplă asta. Nu pot să spun că e nedreaptă decizia instanței, pentru că nu știu dosarul, îmi pare rău pentru el”, a spus Dragnea.

Înainte de ședința Birourilor permanente ale celor două Camere, președintele PSD a avut un răspuns ironic când jurnaliștii l-au întrebat ce se va întâmpla cu Vâlcov: „Trebuie omorât azi, acum, împuşcat”.

Sursa: Digi24