Dragnea, reactie ironica. A venit cu 2 valize la CEX: „Nu va intereseaza golaniile facute de procurori in legatura cu presedintele Romaniei”

Liviu Dragnea a venit, inainte de sedinta CEX al PSD, cu doua valize, una continand gogosi, iar in cealalta se aflau dosare in care ar fi implicat presedintele Iohannis. Dragnea a dorit astfel sa ofere o replica stupida la scandalul „Valiza din Teleorman”.

„Nu va intereseaza golaniile facute de procurori in legatura cu presedintele Romaniei”, le-a spus Dragnea jurnalistilor, foarte nervos.

Intrebat insa despte valiza cu documentele de la Tel Drum, Dragnea a reactionat foarte iritat: „Este o gogoasa, nu ma intereseaza, nu are legatura cu mine”.

Seful PSD a mai spus ca prin aparitia valizei din Teleorman s-ar urmari acoperirea „scandalului cu Augustin Lazar, cu cei doi Lazar”. ”E o prostie, e o disperare. Probabil sa acopere scandalul in jurul domnilor Lazar. Numai ca acest scandal nu poate fi ocolit”, a sustinut Dragnea, potrivit Aktual24.

Dragnea, reactie ironica. A venit cu 2 valize la CEX: „Nu va intereseaza golaniile facute de procurori in legatura cu presedintele Romaniei” was last modified: noiembrie 5th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre