Dragnea, reactie nervoasa la acuzatiile Gabrielei Firea: „Este o aberatie, chiar ma doare”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a raspuns nervos la intrebarile jurnalistilor, luni, cand a fost intrenat despre acuzatiile Gabrielei Firea.

„Sunt afirmatii grave. Cred ca ar trebui sa faca plangeri sau sa aduca dovezi”, a declarat Dragnea. „Deocamdata vad ca doamna Firea se situeaza in zona celor care lovesc PSD”, a mai precizat acesta.

Intrebat daca este adevarat ca el a comandat filialelor PSD sa transmita ca pe Arena Nationala a fost huiduita Simona Halep, nu Gabriela Firea, Dragnea a raspuns: „Este o aberatie, chiar ma doare.”

„Eu nu sunt in disputa cu doamna Firea. Nu mai comentez”, a mai afirmat Dragnea.

Duminica, la Romania TV, Firea a declarat, referitor la momentul in care a fost huiduita pe Arena Nationala, ca filmuletul aparut a doua zi, care spunea ca de fapt Simona Halep a fost huiduita, a fost facut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

„Va amintiti momentul Arena Nationala- Simona Halep. A doua zi a aparut pe Facebook un colaj ca de fapt nu am fost huiduita eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intentionat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, asa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu sa am si mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce sa distorsionam adevarul si sa comunicam ca nu eu am fost huiduita de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupam? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea sa se perpetueze si sa fiu pusa in situatie negativa. I-am spus sa se scoata acel colaj imediat”, a declarat Gabriela Firea, la Romania TV.

Mai multe organizatii PSD au postat pe Facebook, pe 12 iunie, un colaj foto, potrivit caruia ”Simona Halep, marea noastra campioana, a fost huiduita de 20.000 de pe Arena Nationala, dar ”aplaudata de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Filmuletul era publicat la o zi dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita, pe Arena Nationala, in momentul in care si-a facut aparitia alaturi de Simona Halep si a luat cuvantul, scrie Aktual24.

Dragnea, reactie nervoasa la acuzatiile Gabrielei Firea: „Este o aberatie, chiar ma doare” was last modified: septembrie 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre