Dragnea s-a grabit sa-l demita de URGENTA pe Grindeanu de frica unei OUG care l-ar fi zburat de pe scena politica! Tudorel Toader: ”Am auzit si eu!”

421

Tudorel Toader, ministrul interimar al Justiţiei, a comentat marți, la sediul CSM, informația conform căreia PSD ar fi urgentat demiterea lui Sorin Grindeanu pentru că exista temerea că Guvernul îl va scoate pe Liviu Dragnea din scenă, printr-o OUG emisă în vacanța parlamentară, scrie stiripesurse.ro.

„Eu nu am participat la discuții din această zonă. În ziua în care a apărut în spațiul public această informație, pe care nu cunosc dacă e adevărată sau nu, eu nu eram în București pentru că urma să particip la o conferință privind reforma constituțională în România realizată în urma cu 100 de ani.

Subiectul acesta, adevărat sau nu, l-am auzit și eu printr-o întrebare pusă de cineva dintre dvs prin telefon. Atunci am răspuns că este pentru prima dată când aud despre acest subiect și mai mult nu cunosc”, a declarat Tudorel Toader, la ieșirea de la CSM