Dragnea s-a plans in emsiunea lui Gadea ca nu e lasat sa ”indrepte lucrurile” in tara: ”Nu am toata puterea din Romania, din pacate!”

552

Liviu Dragnea a tinut sa transmita un mesaj de clarificare baronilor PSD si „jurnalistilor” din trusturile de presa anti-DNA care ii reproseaza ca nu intervine decisiv pentru a face ordine in justitie. El s-a plans, in emisiunea lui Mihai Gadea, ca PSD nu are toata puterea din Romania, scrie aktual24.ro.

“E de discutat ce e puterea, pentru ca avem putere legislativa aproape suta la suta si o putere executiva, o putere guvernamentala intr-un procent mai mic din pacate. E greu sa evaluez. Nici o zona nu este perfect controlata dar sunt cred inca zone care pastreza in continuare influenta din alte parti si prin functionari, pozitii inalte sau mai putin inalte, ori influenteaza decizii, ori blocheaza decizii, ori intarzie decizii. Unii ministri stiu, simt, altii poate inca n-au inteles. Asta este despre putere, ca domne, ai foarte multa putere. Notiunea de putere nu se prea asociaza cu noi, acum. Intr-o alta tara, poate da”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Intrebat cine are puterea in Romania, Dragnea a raspuns:  „Puterea e la presedinte, foarte mult, este la o parte a procurorilor si la servicii. Daca vorbim de putere, depinde ce intelegem prin putere. Cand vorbesti despre putere lumea spune: ai toata puterea, fa lucruri. Dar atunci cand vrei sa indrepti niste lucruri, te trezesti ca apar tot felul de bombite si piedici pe ici pe colo”.

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor a acuzat, luni, ca PSD coabiteaza din nou cu „sistemul”, pentru a doua oara, sustinand ca partidul lui Dragnea „dezamageste la cinci luni dupa a inregistrat un vot masiv”.

”Sunt argumente ca PSD este la a doua coabitare cu sistemul. (…) Azi, PSD coabiteaza cu elemente ale sistemului. De ce vrea sa dezamageasca la cinci luni dupa a inregistrat un vot masiv”, a spus Radu Tudor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos