Dragnea s-a razbunat pe pucisti! Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, exclusi din partid! „O executie publica fara niciun sens”

Comitetul Executiv al PSD a decis, luni, sa ii excluda din PSD pe Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Au fost 53 de voturi pentru si 9 voturi impotriva excluderii.

„Este o greseala majora si cred ca decizia de astazi nu face decat sa arate ca in PSD este sanctionat delictul de opinie. (…) Vreau sa va spun ca nu mi-am propus niciodata sa ascund anumite lucruri care nu merg. Cred ca partidul se indreapta intr-o directie gresita. Acest vot nu inseamna ca cei care au pierdut nu au avut dreptate, ramane ca timpul sa decida daca am avut dreptate. Un vot nu inseamna ca au dreptate. Vom contesta in justitie”, a declarat Tutuianu dupa sedinta CEX.

El a amintit ca a intrat in PSD in urma cu 20 de ani. In spatele lui Tutuianu s-a aflat un alt pucist greu al partidului, Paul Stanescu.

„Partidul a facut o mare greseala, niciodata nu au avut vreo actiune impotriva PSD”, a declarat Stanescu.

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus ca excluderea reprezinta o „executie publica fara niciun sens”.

„Dupa acest vot vom discuta la organizatiile care ne-au sustinut si vom vedea ce pozitie au si ei. Vom face contestatie, este o executie publica fara niciun sens. Ni s-au adus acuzatii fara niciun temei. Nu se pune problema in termenii astia. Noi am fost soldati credinciosi ai partidului si nu vom lupta impotriva partidului”, a declarat Marian Neacsu.

Dragnea s-a razbunat pe pucisti! Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, exclusi din partid! „O executie publica fara niciun sens” was last modified: noiembrie 5th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre