Dragnea s-a săturat de ezitările lui Tudose și Toader, așa că l-a numit pe Tăriceanu să se ocupe de sesizarea CCR în privința dosarului Insula Belina întocmit de DNA!

446

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, ca seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, se va ocupa de sesizarea CCR in privinta dosarul Belina, intocmit de DNA. Pana acum, el spunea ca guvernul si Tudorel Toader se vor ocupa de acest lucru.

„Cred ca sesizarea o va face domnul presedinte Tariceanu. Nu stiu ce va face Guvernul, pot fi mai multe. Stiu ca domnul Tariceanu mi-a zis ca intentioneaza sa faca aceasta sesizare”, a spus Dragnea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anuntase, pe 28 septembrie, ca va formula o sesizare in care va cere Curtii Constitutionale sa spuna daca procurorii pot ancheta imprejurarile in care au fost adoptate hotararile de guvern, pornind de la ancheta DNA in dosarul Belina.

Toader a subliniat ca actiunea de sesizare a CCR „a pornit din Guvern, nu de la Ministerul Justitiei, nu de la ministrul Justitiei”, precizand totodata ca sesizarea va fi gata pana luni, dupa care va ajunge pe masa Executivului, care va continua demersul, conform procedurilor in vigoare. Iata insa ca Toader s-a razgandit, astfel incat Tariceanu a fost aruncat in scena de Dragnea pentru a se ocupa de acest demers.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos