Dragnea sare în apărarea lui Firea și o felicită pentru măsurile de prevenire împotriva furtunii care s-a dovedit o ploicică: ”Indiferent ce faci, nu e bine!”

445

Dragnea, a lăudat-o pe Gabriela Firea, primar al Capitalei, pentru măsurile luate, miercuri, după ce Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ploi, valabil și în București.

„Știți cum e: indiferent ce faci, nu e bine. După ce s-a întâmplat la Timișoara, apărând informația aproape la fel ca și avertizare meteorologică, autoritățile din București — și doamna primar, și celelalte autorități — au decis să ia măsuri de prevenire, măsuri de conștientizare, de comunicare, în așa fel încât cetățenii să știe că se apropie ceva. Eu cred că doamna primar general a procedat foarte bine pentru că, dacă — Doamne ferește! — era o furtună de dimensiunea celei de la Timișoara, ar fi fost acuzată că nu a luat măsuri”, a declarat Dragnea.

Referindu-se la traficul din București, Dragnea a menționat că primarul Capitalei are proiecte, dar se confruntă cu probleme privind achizițiile publice și legislația în domeniu, care trebuie modificată cât mai curând.

Sursa: Romania Libera

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos