Dragnea se pregătește să-i dea cartonaș roșu lui Mugur Isărescu și să înhațe BNR în ograda PSD!

430

Economistul Lucian Isar, cunoscut ca un adversar al guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), continua razboiul cu Mugur Isarescu.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Lucian Isar vorbeste despre scrisoarea pe care Legislativul i-a trimis-o guvernatorului cu privire la inflatie si sustine ca Isarescu urmeaza sa fie demis, exact ca fostul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Misu Negritoiu, dupa ce va fi anchetat de o comisie parlamentara.

Economistul care este casatorit cu Alina Gorghiu, fostul presedinte al PNL, sustine ca guvernatorul Bancii Centrale „s-a dovedit slugarnic cu politicienii si a suprastimulat economia provocand deficite”, actionand impotriva „singurului obiectiv de performanta din statutul BNR – stabilitatea preturilor”.

Recent, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o scrisoare lui Mugur Isarescu in care solicita explicatii cu privire la cresterea inflatiei si a majorarii dobanzilor la credite.

„Re-numirea si demiterea lui Manole Isarescu, ambele bazate pe greseli de politica monetara

Isarescu, ce apare in dosarul CNSAS desconspirat in presa a fi semnat note informative drept Manole, este pensionar din iunie 2014 cand a si inceput sa incaseze cei peste 100 mii Euro prima de incasare (Curtea de Conturi a Romaniei condusa de Vacaroiu nu stia daca sa ii impute sau nu ca doar este pensionar).

Sursa: aktual24.ro