Dragnea se victimizează iar după audierile lui Ponta la DNA: se dă TRIST, dar IMUN la acuzațiile ”mincinoase” cum că ar fi omul din umbra companiei cu lipici la banii statului, Tel Drum!

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat luni ca nu doreste sa comenteze pe marginea prezentei fostului premier Victor Ponta la DNA, afirmand doar ca este „foarte trist’ pentru situatia in care acesta a ajuns.

„Am spus ca nu comentez. Doar sunt trist. Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns. Dar nu ma deranjeaza, nici nu ma influenteaza prezenta unuia sau altuia la DNA. In legatura cu mine — nu poate sa ma deranjeze pentru ca am spus-o mereu — si mai spun — nu am niciun fel de legatura cu acuzatiile care au iesit in presa”, a declarat Dragnea, la Parlament.

El a negat ca ar fi primit vreo citatie de la DNA.

Victor Ponta a fost audiat, luni, timp de aproape patru ore la DNA, in calitate de martor, intr-un dosar de coruptie. El a declarat, dupa ce a fost audiat la DNA, ca nu duce batalia politica cu arme judiciare si nu se ocupa cu „denunturi” si „delatiuni”. ”Eu nu duc batalia politica cu arme judiciare, ca s-a dus impotriva mea batalia politica cu arme judiciare. Si nu mi-a placut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac”, a spus Ponta, fiind intrebat despre recentele sale declaratii cu privire la compania Tel Drum.

Sursa: aktual24.ro

Dragnea se victimizează iar după audierile lui Ponta la DNA: se dă TRIST, dar IMUN la acuzațiile ”mincinoase” cum că ar fi omul din umbra companiei cu lipici la banii statului, Tel Drum! was last modified: septembrie 19th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre