Loading...
Dragnea și-a ieșit din minți în fața judecătorilor! A citit dosarul, dar n-a găsit nicio probă pentru trimiterea în judecată: ”Sunt ținta DNA-ului!” – Circul Politic

Dragnea și-a ieșit din minți în fața judecătorilor! A citit dosarul, dar n-a găsit nicio probă pentru trimiterea în judecată: ”Sunt ținta DNA-ului!”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in fata judecatorilor ca nu discuta cu sotia sa, Bombonica, probleme de serviciu acasa astfel incat nu a avut de unde sa stie ca erau doua angajate ale Consiliului Judetean Teleorman care nu veneau la serviciu.

„Eu cu sotia mea nu discutam acasa probleme de serviciu. Convenisem asta de mult timp, astfel ca nu mi s-a plans niciodata despre faptul ca Botorogeanu si Stoica (care lucrau la Serviciul condus de Bombonica Prodana- n.red.) nu s-ar fi prezentat la serviciu”, a declarat Dragnea in fata judecatorilor, citat de jurnalistul Ionel Stoica.

In finalul pledoariei sale, Dragnea a sustinut ca nu intelege de a fost trimis in judecata.

“Asa cum v-am spus de la inceput, am citit dosarul, declaratiile, rechizitoriul, stenogramele, Codul penal si Codul de Procedura Penala. Va spun sincer, incerc sa inteleg de ca am fost trimis in judecata, de ce sunt acum aici? Eu nu am vazut nicio proba pentru trimiterea in judecata. Doar niste declaratii, niste feelinguri, niste barfe. Nu am reusit sa inteleg de ce. Sunt tinta DNA-ului!”, si-a finalizat declaratia Liviu Dragnea.

Sursa: aktual24.ro

Dragnea și-a ieșit din minți în fața judecătorilor! A citit dosarul, dar n-a găsit nicio probă pentru trimiterea în judecată: ”Sunt ținta DNA-ului!” was last modified: martie 21st, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close