Dragnea și-a încălcat atribuțiile răspunzând Departamentului de Stat al SUA printr-un comunicat asumat doar de el și Tăriceanu: ”Ce ar fi dacă l-am sancționa?” – Circul Politic

Scandal în Parlament după ce liderii coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au răspuns Departamentului de Stat al SUA, care luni seară a avertizat că România este în pericol să facă pași înapoi în ceea ce privește independența Justiției.

„Ceea ce au făcut dl Dragnea și dl Tăriceanu este o încălcare a atribuțiilor care le revin. În acord cu Art. 13, pct 23 din Regulamentul activităților comune, doar Parlamentul susține acest lucru, Camerele reunite într-o ședință comună pot să adopte decizii sau declarații politice. În mod evident, și-au încălcat atribuțiile. Pentru că sunt în Camera Deputaților, președintele Camerei Deputaților, dl Liviu Dragnea, și-a încălcat în mod evident atribuțiile pe care i le-a stabilit regulamentul nostru. Art.34 arată limitativ care sunt atribuțiile președintelui acestui Camere. Dl Dragnea nu avea drept atribuție nici într-un caz să adopte decizii, să le susțină și să le comunice unor parteneri strategici ai României. (…) Ce ar fi dacă l-am sancționa pe dl Dragnea și sancțiunea ar fi să nu se prezinte la una dintre …(intervine Florin Iordache)…Lăsați-mă să termin, dl președinte, remarcați că intervenția mea este perfect regulamentară, este argumentată. Lăsați-mă încă 15 secunde! Ce ar fi dacă i-am aplica sancțiunea disciplinară de a nu se putea prezenta la una dintre ședințe și care ar fi urmare. Dl Dragnea nu ne onorează cu prezența”, a spus deputatul Antal Arpad, care a fost întrerupt de Florin Iordache.

Florin Iordache: „Vă mulțumesc”

Dragnea și-a încălcat atribuțiile răspunzând Departamentului de Stat al SUA printr-un comunicat asumat doar de el și Tăriceanu: ”Ce ar fi dacă l-am sancționa?” was last modified: noiembrie 29th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre