Dragnea si Dancila formeaza un tandem perfect: PSD-isti pur sange, teleormaneni si indragostiti de Brazilia!

644

 

Un detaliu mai putin cunoscut despre Viorica Dancila, pe durata cat a activat ca europarlamentar PSD la Bruxelles, este calitatea de membru in Asociatia Eubrasil, un grup de prietenie din care fac parte mai multi membri ai Parlamentului European.

Din grupul Eubrasil mai face parte europarlamentarul Renate Weber (ALDE), care a declarat pentru G4Media.ro ca din cate stie asociatia n-a organizat pana acum vreun drum in Brazilia, doar cateva evenimente la care au participat ministri brazilieni. Brazilia este una dintre destinatiile turistice preferate ale liderului PSD. Potrivit Rise Project, Dragnea este anchetat pentru spalare de bani in Brazilia.

Europarlamentarii sunt cei care isi aleg grupurile de prietenie din care doresc sa faca parte, iar Viorica Dancila a insistat sa faca parte din grupul de prietenie cu Brazilia, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Dancila figureaza din anul 2010 ca membru de onoare in Asociatie reprezentand Parlamentul European, adica la un an dupa ce a ajuns la Bruxelles pe listele PSD, si o gasim in continuare membru pana la plecarea din PE, dupa ce a fost numit premier.

Sursa: comisarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos