”Dragnea si Grindeanu, SLUGILE LUI TRUMP”, val de CRITICI pe facebook, dupa cei doi au catalogat drept JUSTIFICAT atacul SUA impotriva Siriei!

513

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat sambata un mesaj pe Facebook in care isi afirma sustinerea fata de actiunile militare recente ale Statelor Unite in Siria.

„Daca datele confirma atacul chimic din Siria, din localitatea Khan Shaykhun, in urma caruia au murit in chinuri oribile mai multi civili si copii, atunci reactia militara a Statelor Unite este perfect justificata si ar trebui sustinuta si de alte natiuni.

Aici nu e vorba de o chestiune militara, ci de o crima impotriva umanitatii care trebuie sanctionata imediat, cu severitate maxima, scrie aktual24.ro.

Orice atac care in mod deliberat vizeaza decimarea in masa a civililor si a copiilor se incadreaza in categoria actelor teroriste, pentru ca efectul este instaurarea unei stari de teroare in randul populatiei civile. In opinia mea, astfel de actiuni trebuie combatute fara niciun fel de rezerve”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Mesajul lui Dragnea a starnit furia unor votanti ai PSD-ului, acestia acuzandu-l pe liderul PSD ca este sluga a americanilor.

Screen Shot 2017-04-08 at 10.34.46Screen Shot 2017-04-08 at 10.35.09Screen Shot 2017-04-08 at 10.35.41

Atacurile aeriene americane asupra bazei Shayrat, din provincia siriana Homs, s-au soldat cu sase morti, mai multi raniti si importante pagube materiale, conform unui comunicat al armatei siriene difuzat vineri dimineata.

Aceste lovituri aeriene, prima operatiune militara a SUA impotriva regimului sirian, au fost efectuate cu „59 de rachete de croaziera” Tomahawk, a indicat Casa Alba, precizand ca acestea au vizat baza aeriana Shayrat „asociata programului” de arme chimice al Damascului si „direct legata” de evenimentele „oribile” de marti.

Marti, un atac chimic imputat armatei siriene impotriva orasului Khan Shaykhun, din nord-vestul Siriei, s-a soldat cu cel putin 86 de morti — dintre care 30 de copii — si a provocat indignarea internationala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos