Dragnea și Tăriceanu și-au găsit nașul! Timmermans pune punct jocului de-a dezinformarea și anunță că va sta zilnic cu ochii pe liderii PSD-ALDE!

526

Prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, a declarat, joi, ca politicienii din Romania nu vor mai putea acuza ca oficialii europeni sunt „dezinformati” pentru ca va fi zilnic la dispozitia acestora pentru sprijin in privinta justitiei.

„Am convenit cu presedintii celor doua Camere, cu premierul, ca vom intesifica contactele, vom fi la dispoziatia lor in fiecare zi daca e nevoie. Se pare ca sunt niste oameni care au spus ca Comisia Europeana este dezinformata, de acum incolo nu vor mai putea sa spuna asta pentru ca vom fi in contact direct.

Cei de aici, de la Reprezentanta Comisiei Europene, fac o treaba foarte buna, sunt foarte bine informati si stiu exact ce se intampla”, a declarat Timmermans la sfarsitul intalnirilor cu oficialii romani.

„Suntem foarte bine informati, nu va faceti griji. Nu am avut impresia ca sunt dezinformat”, a subliniat oficialul european. „Le-am spus donilor Tariceanu si Dragnea ca data viitoare, cand au impresia ca nu am inteles, sa ma sune direct”, a adaugat ironic Timmermans.

Liviu Dragnea a anuntat recent ca Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti a „dezinformat” si i-a „mintit” pe cei de la Bruxelles.

Sursa: aktual24.ro