Dragnea socheaza o tara intreaga: „Viorica Dancila nu este un om prost”

449

Liviu Dragnea a acuzat-o duminica noapte pe fostul premierul PSD Viorica Dancila, pe care tot el a instalat-o in functie, ca este „vicleana si lacoma”.

„Dancila nu a fost un om mediocru. Au fost doua probleme: viclenia si lacomia. Viorica Dancila nu este un om prost”, a declarat Dragnea la Realitatea Plus.

Dancila a fost luata in vizor de mai multe ori in ultimele luni dupa ce a fost eliberat din inchisoare.

„Viorica Dancila a fost preluata total de SPP si SRI”, a spus Dragnea despre fostul premier PSD, tot la Realitatea Plus, pe 19 septembrie.

Pe 18 octombrie, tot in emisiunea Ancai Alexandrescu, Dragnea a afirmat ca fostul premier Viorica Dancila i-a spus cand erau impreuna cu familiile intr-un weekend pe Valea Prahovei ca doreste sa dea o OUG privind amnistia.

Dragnea sustine ca a replicat ca este decizia ei, dupa care Dancila si-a schimbat atitudinea despre acest subiect.

El a declarat, duminica seara, la Kanal D, ca “si-a luat-o cu varf si indesat” cu OUG 13.

“Cu OUG 13 eu mi-am luat-o cu varf si indesat. (…) Nu am fost in guvern, toata a fost asumata sau pusa in bratele mele si cu ea am ramas pana in ziua de azi. Ca si cum eu eram singurul care a gandit-o, am facut-o, am mosit-o, am modificat-o, am aprobat-o, numai exista nimeni altcineva. Nu cred ca dintre premieri cineva a fost fortat sa faca ceva. Mihai Tudose poate sa spuna daca i-am spus vreodata sa adopte o ordonanta de genul asta sau de amnistie sau de gratiere”, a precizat Dragnea.

Acesta a afirmat ca Viorica Dancila a venit cu propunerea de amnistie.

“In ceea ce priveste Viorica Dancila, aceasta doamna premier in februarie sau martie 2018 eram pe Valea Prahovei cu familiile, intr-un weekend, ningea si m-a rugat sa facem cativa pasi seara si mi-a spus ca e hotarata sa adopte OUG privind amnistia si m-a intrebat ce parere am. ‘E decizia ta’. A zis ca ea crede ca trebuie sa existe moment zero in Romania. ‘E decizia ta si te rog sa te hotarasti daca o dai sau nu’. Aia a fost discutia despre amnistie dupa care am inteles ca si-a schimbat atitudinea”, a precizat fostul lider PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos