Dragnea spune lucruri trăznite: în timp ce coaliția PSD-ALDE luptă pentru adevăr, președintele Iohannis e preocupat pentru mandatul numărul 2!

198

Liviu Dragnea a lansat un atac extrem la adresa președintelui Klaus Iohannis! Liderul PSD îl acuză pe Iohannis că e șeful statului paralel.

”Nu cred că este străin preşedintele Iohannis. În primul rând crede că este beneficiar. Părerea mea este că are o percepţie greşită dacă asta crede, pentru că ar trebui să se uite în istoria recentă. Dar aşa este construit (statul paralel – n.r.), el aşa a fost gândit şi aşa a fost construit. Orice structură trebuie să aibă în moţ pe cineva. Că el a gândit-o (Klaus Iohannis – n.r.)? Da sau nu. Cred că e preluată. Că el o patronează? Da sau nu. Dar că el este beneficiarul? Sigur. Cred că cineva, unul sau mai mulţi, îi spun preşedintelui că acest stat paralel, ceea ce face, are efecte benefice pentru dumnealui. E greşit dacă gândeşte aşa. (…) Crede ce vrea. Dacă se încrede în acest sistem vreo clipă greşeşte, dar e problema dumnealui, e major, e matur, e preşedinte. E totul pentru mandatul numărul 2.”, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, Liviu Dragnea.

Dragnea îl avertizează pe Iohannis că nu va fi ușor să câștige al doilea mandat de președinte.

”Eu spun că în 2 ani de zile se pot întâmpla o mulțime de lucruri. În 2014 se spunea că Victor va câștiga alegerile, nu a fost așa, din păcate. Nu se urmărește să se destructureze vreo instituție. Cei din coaliție, aproape toți, încercăm să scoatem cât mai mult din adevărul la suprafață.”, a spus Liviu Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro