Dragnea sta cu frica-n san de cand Ghita a fost prins, dar nu paraseste incinta, Romania TV, de unde lanseaza declaratii de autovictimizare: ”Am auzit ca l-au presat sa spuna ceva despre mine!”

570

Liviu Dragnea a făcut un anunț cheie în această seară, în cazul lui Sebastian Ghiță. Șeful PSD a venit cu declarații importante despre jocurile ascunse în cazul capturării afaceristului.

Dragnea a declarat la România TV, că „ceea ce a spus Sebastian Ghiță, dincolo de spectaculosul acțiunii, nu trebuie luat în râs. Trebuie ca toată lumea să se uite cu mare atenție. Dacă cei asupra cărora se lansează aceste acuzații nu se gândesc să explice lucrurile, nu e în regulă.”

„Am primit din foarte multe locuri, din țară, mesaje prin purtători de mesaje, nu prin telefon, că au fost presați, întrebați, investigați și s-a insistat asupra lui să spună ceva despre mine”, a declarat Dragnea la România TV.

„Aceste înregistrări, despre care, nici eu nici dumneavoastră, nu știm dacă sunt sau nu adevărate, trebuie investigate pentru că pun într-o lumină proastă și afectează credibilitatea unor instituții din România”, a spus Dragnea, referitor la înregistrările pe care Ghiță le-a făcut publice, scrie evz.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos