Circ Media

Dragnea, trădat din toate părțile! Circarul de serviciu, Codrin Ștefănescu, jignește electoratul PSD și îl felicită pe Iohannis pentru declarațiile de azi!

Codrin Ștefănescu este de părere că declarațiile lui Klaus Iohannis despre cât de integri trebuie să fie oamenii cu funcții nu ajung la electoratul PSD.

În opinia secretarul general adjunct al PSD, electoratul acestui partid nu mai are încredere în președinte, prin urmare nici nu-l mai ascultă și nu reacționează în niciun fel la mesajele sale.

Loading...

Reacția lui Codrin Ștefănescu vine după ce șeful statului a susținut că prezumția de nevinovăție, de care se folosește coaliția PSD-ALDE pentru a justifica păstrarea în funcții a unor persoane cu probleme penale, este valabilă doar în fața Justiției, nu și în politică. În politică, a insistat Iohannis, esențială este integritatea.

”Credeți că electoratul PSD se uită la ce zice Iohannis? În momentele critice pentru țară, când s-au autodetonat oameni din sistem și au vorbit despre abuzuri, despre oameni nevinovați anchetați, președintele, din străinătate, a spus că totul e cancan. Atunci, ce credeți că gândește electoratul PSD despre declarațiile lui Iohannis? Nimic! Azi, din fericire, a fost foarte rezervat și precaut, chiar a fost președinte”, a susținut Codrin Ștefănescu.

Sursa: b1.ro

Loading...
Spre TOP