Dragnea, UN MUNTE DE VICTIMIZARE, in sufrageria mogulului Ghita – ”Opozitia, ar trebui sa faca un proiect care sa se numeasca direct Liviu Dragnea. Sa ma evapor, sa dispara PSD!”

426

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a plans ca Opozitia doreste ca el sa se „evapore” prin depunerea unui proiect de lege care sa prevada ca persoanele condamnate penal nu mai pot indeplini nici functii de parlamentari.

Prezent la Romania TV, Liviu Dragnea s-a plans ca se doreste disparitia sa si a PSD. Interbat despre proiectul de lege pe care Alina Gorghiu vrea sa il depuna, potrivit caruia condamnatii nu pot fi nici parlamentari, nici ministri, liderul PSD a spus: „Ei ar trebui sa faca un proiect care sa se numeasca direct Liviu Dragnea. Sa ma evapor, sa dispara PSD”.

Liviu Dragnea a precizat ca cei care isi doresc ca el sa iasa de pe scena politica se folosesc de institutii publice. „Asta se intampla de ani de zile, cum s-a intamplat cu Nastase, Ponta, eu… cu oamenii care au deranjat si deranjeaza in continuare”, s-a plans liderul PSD, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos