Razboi si intre Liviu Dragnea si Victor Ponta. Fostul premier spune ca Liviu Dragnea vinde Romania, pe care o considera la fel ca Insula Belina, furand-o si folosind-o in interesul sau personal, adaugand ca ce nu poate vinde din Romania, distruge. In replica, liderul PSD a spus ca Victor Ponta „a ajuns foarte jos, jos de tot”.

Liviu Dragnea considera ca Romania, ca si judetul Teleorman, PSD, Guvernul, Parlamentul, este exact la fel ca si Insula Belina. Toate acestea au fost ale noastre (ale tuturor romanilor), el le-a furat fara rusine, iar acum le foloseste doar pentru interesul lui strict personal! Dupa el – potopul! Le vinde cand vrea sa faca bani prin Teldrum sau alte firme fantoma, le foloseste pentru el si gasca lui de la Teleorman ca sa ii tina departe de inchisoare, le da “spaga” ca sa faca poze cu Trump sau cu Netanyahu, le inchirieaza cui il primeste si il bate pe spate spunandu-i “Dear Liviu”, in timp ce se minuneaza cum a gasit asa fraier sa ii dea o tara pe niste “margele” – intotdeauna pentru el si niciodata pentru Romania! (…) Dragnea vinde Romania – si ce nu poate vinde, distruge!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Intr-o postare ulterioara, Victor Ponta a scris ca actualul guvern nu reprezinta interesele romanilor, fiind un guvern „confiscat in totalitate”, care actioneaza doar pentru interesele lui Liviu Dragnea.

„Guvernul actual (condus in mod formal de catre Viorica Dancila) nu reprezinta nici interesele Romaniei, nici ale romanilor care au votat in decembrie 2016 si nici macar ale PSD – ALDE! Este un Guvern confiscat in totalitate si care actioneaza doar pentru satisfacerea intereselor personale si ilegale ale lui Liviu Dragnea si ale grupului sau de interese”, a scris Ponta, anuntand ca parlamentarii #ProRomania vor vota pentru o motiune de cenzura.

In replica, liderul PSD Liviu Dragnea a spus, vineri seara, ca fostul premier „a ajuns foarte jos, jos de tot”.

Sursa: realitatea.net