DUMINICA PROTESTELOR! Va fi construit ZIDUL #VAVEDEM pe gardul Parlamentului – ”atunci cand vor vota in plen legea gratierii, ochii nostri vor fi atintiti asupra lor!”

610

O fotografie realizata de Dan Mihai Balanescu in timpul furtunii de vineri seara a devenit virala pe retelele de socializare, scrie aktual24.ro.

parlament

„Am surprins furtuna de vineri seara din Bucuresti intr-o singura imagine. Sunt 8 fotografii ce compun o imagine petrecuta in decurs de 10 minute. Ca sa o realizez m-am suit pe Hotelul Intercontinental”, a explicat Balanescu pe republica.ro.

Imaginea are o puternica valoare simbolica, avand in vedere ca Palatul Parlamentului este locul in care acum se cloceste gratierea coruptilor. Duminica, aici va avea loc un amplu protest fata de intentiile parlamentarilor de a-i elibera pe corupti.

2

Un nou miting de amploare este anuntat pe retelele de socializare pentru ziua de duminica, 7 mai. Manifestantii vor porni in mars din Piata Victoriei pana la Palatul Parlamnetului, unde vor protesta fata de intentiile PSD-ALDE de a-i gratia pe corupti.

Protestatarii se vor strange incepand cu ora 17.00 in Piata Victoriei.

„Duminica, e ziua in care trebuie sa le spunem parlamentarilor, mai tare decat oricand: #VAVEDEM! Si trebuie sa ii facem sa inteleaga ca, atunci cand vor vota in plen amendamentele lui Serban Niculae si Traian Basescu (de fapt resuscitarea OUG 13), ochii nostri vor fi atintiti asupra lor. Unii dintre ei au impresia ca, daca nu suntem in fata lor fizic inseamna ca nu suntem atenti. A venit vremea sa le aratam ca nu e asa.

De aceea, va invitam sa aduceti cu voi, la protest, o fotografie. Poate fi si de cand erati mai tineri, poate fi si din profil, important e sa va reprezinte. Le prindem pe toate de gardul Palatului Parlamentului. ‘Zidul #VaVedem’ va fi primul lucru pe care parlamentarii il vor vedea luni, atunci cand vor sosi la sedinta de plen. Si vor sti ca mii de oameni sunt, inca, acolo.

Sfatul nostru e sa prindeti fotografiile cu scotch de partea metalica sau sa le sprijiniti de zid. In acest fel, nu putem fi acuzati de distrugere, iar imaginea finala va fi una de maxim impact”, se anunta pe pagina de Facebook „Coruptia ucide”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos