Loading...
După ce a ațipit în direct la RTV, Ecaterina Andronescu a intrat în priză la Antena 3: vrea mai mult dinamism în partid și, de ce nu, fotoliul de președinte al PSD! – Circul Politic

După ce a ațipit în direct la RTV, Ecaterina Andronescu a intrat în priză la Antena 3: vrea mai mult dinamism în partid și, de ce nu, fotoliul de președinte al PSD!

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a fost întrebată, în cadrul emisiunii ”Punctul de întâlnire” de la Antena 3, dacă va candida la funcția de președinte al PSD, în cadrul Congresului de pe 10 martie.

Ecaterina Andronescu a explicat că așteptă deciziile Comitetului Executiv, pentru a vedea dacă se vor face alegeri și pentru funcția de președinte.

”Îmi este foarte greu să vă dau răspunsuri la aceste întrebări, pentru că încă nu știm ce decizii va lua Comitetul Executiv. Mandatul președintelui, dar și al vicepreședinților este de patru ani, însă vom vedea ce va decide CEX-ul de luni și ce funcții

În funcție de ce se va decide la CEX-ul de luni vom lua deciziile în continuare, dar, sigur CEX-ul va decide ce decizii vom lua în continuare. Desigur, în cadrul Congresului va trebui să efectuăm o serie de modificări ale Statulului, care vor da un anumit dinamism partidului (…) Nu știu dacă voi candida la șefia PSD”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

Ecaterina Andronescu a ținut să precizeze că este unul dintre oamenii care a umblat mult în țară, în organizațiile PSD. De asemenea, ea a explicat că PSD a scăzut în sondaje destul de îngrijorător și este nevoie de o serie de schimbări în urma Congresului pentru a recupera electoratul.

Sursa: stiripesurse.ro

După ce a ațipit în direct la RTV, Ecaterina Andronescu a intrat în priză la Antena 3: vrea mai mult dinamism în partid și, de ce nu, fotoliul de președinte al PSD! was last modified: martie 2nd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close