Dupa ce au distrus PNL la Bucuresti… „cartitele” din PNL vor sa dea lovitura finala!

287

Dupa ce au distrus PNL la Bucuresti inainte de campania electorala din 2016, prin schimbarea a patru candidati in numai doua luni, iata ca acum cartitele din PNL scot capul la lumina reflectoarelor Antena 3 in intentia de a sfarama ceea ce a mai ramas din Partidul National Liberal si in tara. Personajul care doreste acest lucru este un milonar care s-a imbogatit din afaceri cu statul: Viorel Catarama. Dupa ce s-a autoproclamat candidatul PNL la Primaria Capitalei, acum face valuri in PNL incercand sa de-a jos actuala conducere aleasa statutar.

In fond jocul este unul simplu: sferele de influenta din SIE doresc sfaramarea PNL intre ALDE al lui Tariceanu si ProRomania lui Ponta, iar ce ramane se va scurge spre Dacian Ciolos si USR.

„Traian Basescu, USR, Victor Ponta, UDMR, toti au declarat la unison ca Ludovic Orban nu e o persoana frecventabila si ca nu se poate face nimic cu acesta ca premier. Noi am votat acum cateva luni in Consiliul National ca domnul Iohannis sa fie candidatul la prezidentiale. Nu a existat pana astazi nicio reactie la acea decizie a PNL. Mai mult, Iohannis a anuntat o noua candidatura, fara a mentiona numele PNL. Domnul Orban a umilit PNL. Prin urmare, s-a creat si e o situatie de fapt, ca nici la nivelul presedintiei nu este o persoana frecventabila, cu care se poate construi ceva. Daca aceasta urmarire in rem se va termina cu o clasare a dosarului, atunci mai primeste domnul Orban inca o lovitura. Poti da guvernul jos, dar nu poti pune nimic in loc, pentru ca nimeni nu il accepta pe Ludovic Orban. Trebuie pe, cale statura ca domnul Ludovic Orban sa fie inlaturat din functie”, a afirmat Viorel Catarama, joi seara, intr-o emisiune difuzata de Antena 3.

Safi Invest… un model de justitie pe placul politicienilor

Viorel Catarama a fost acuzat ca, in calitate de presedinte al SC SAFI Invest SA, prin lansarea unui prospect de emisiune autorizat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), prin decizia nr. 1089/13.08.1996, a prezentat ca reala o situatie neadevarata si a creat prejudicii investitorilor fondului, care erau parteneri de contract. Procurorii au dispus neinceperea urmarii penale.

Viorel Catarama a scapat definitiv de dosarul SAFI in decembrie 2006, dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti (TB) au desfiintat hotararea instantei inferioare care hotarase ca Viorel Catarama sa fie urmarit penal pentru inselaciune in dosarul privitor la fraudarea Safi Invest.

Initial, Judecatoria Sectorului 1 a decis ca fostul presedinte al societatii Safi Invest, Viorel Catarama, sa fie cercetat pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave prin fraudarea fondului, desfiintand solutia de neincepere a urmaririi penale data de procurori.

Hotararea a fost atacata de Viorel Catarama cu recurs la Tribunalul Bucuresti. Magistratii au desfiintat in parte solutia de neincepere a urmaririi penale data de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 in anul 2003, cu privire la Viorel Catarama.