După ce i-a interzis lui Iohannis să mai vorbească despre PSD, Dragnea îi atenționează și pe comisarii europeni: să-și măsoare cuvintele când vorbesc despre eficiența guvernării PSD!

485

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, solicita Comisiei Europene sa „fie mai rezervata cand face prognoze negative” despre economia Romaniei.

Dragnea a declarat intr-o emisiune la Romania TV, ca in cadrul unei intalniri pe care a avut-o, alaturi de premierul Mihai Tudose, cu comisarul european Gunther Oettinger, i-a cerut acestuia ca „Romania sa fie privita asa cum este in realitate”, „nu asa cum cineva isi imagineaza”.

„I-am spus (n.r. — comisarului Gunther Oettinger) ca, din punctul nostru de vedere, Comisia Europeana ar trebui sa fie mult mai atenta, mult mai rezervata cand face prognoze negative care nu prea au legatura cu realitatea, pentru ca poate produce tulburare in sistem, poate produce neincredere in randul populatiei, poate produce neincredere in randul celor care vor sa investeasca”, a afirmat liderul PSD.

Acesta a dat asigurari ca Romania nu va depasi in 2017 un deficit bugetar de 3%.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos