Dupa ce l-a criticat dur pe DRAGNEA, Mihai CHIRICA este ACUZAT de Radu CRISTESCU ca ar avea legaturi cu SRI! ”Aveti nevoie de pastile”, ii raspunde CHIRICA!

552

Scandal imens în direct la România TV. Primarul PSD din Iași, Mihai Chirica a intrat într-un conflict fără precedent cu omul lui Traian Băsescu, Radu Cristescu.

După ce a devenit un critic extrem de dur la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, Chirica este lovit dur din PMP. Cristescu spune că edilul din Iași ar avea legături cu un fost ‘lucrător’ din SIE, actual în SRI. Totul se va tranșa în sala de judecată, scrie stiripesurse.ro.

 

Radu Cristescu: E coadă de topor a lui Ghioroc, o poreclă a unui om din SIE, transferat la SRI. Lucrează pentru acest Ghioroc.

Mihai Chirica: Aveţi nevoie de pastile. E noaptea minţii. Acum ce îmi face? Îmi ia ADN-ul să vadă dacă sunt sau nu. Orice punct de vedere nu ne convine, gata acum e acoperit.

Radu Cristescu: Îl cunoaşteți pe acest Ghioroc?

Mihai Chirica: Nu! E o miniciună sfruntată.

Radu Cristescu: Atunci hai să nu spuneţi asta. Aveţi două dosare la DNA şi aţi scăpat de ele dându-l în primire pe Gheorghe Nechita.

Mihai Chirica: Astea sunt cele mai mari prostii. Ştiţi dosarele fostului primar Nechita de vorbiţi de ele? Nu există nicio calitate a mea în acele dosare. E incredibil să ajungem cu gândirea la aşa ceva.

Radu Cristescu: Aţi muşcat mâna stăpânului.

Mihai Chirica: Vă rog să le spuneţi. Vă cer în instanţă să probaţi toate aceste lucruri pe care le spuneţi. Mai sunt și alte servicii unde sunt implicat ? De apă canalizare. Poate acolo.

Radu Cristescu: O să probez ce am spus, dar un sacou ceva.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos