Loading...
După ce și-a arătat cu rânjetul pe față toată susținerea pentru corupții României la Euronews, Șerban Nicolae se plânge că interviul a fost ”trunchiat”! – Circul Politic

După ce și-a arătat cu rânjetul pe față toată susținerea pentru corupții României la Euronews, Șerban Nicolae se plânge că interviul a fost ”trunchiat”!

Șerban Nicolae a comentat, la TVR, în emisiunea jurnalistului Ionuț Cristache, declarațiile pe care le-a făcut la Euronews. 
Într-un interviu acordat Euronews, Şerban Nicolae a condamnat măsura arestului preventiv. „Dacă ai o persoană coruptă, un demnitar cu funcţie înaltă, nu trebuie să arestezi acea personă. Trebuie să strângi probe. Arestul preventiv nu este sancţiunea, este doar o modalitate de a se arăta puterea procurorilor”, ar fi declarat, pentru Euronews, Şerban Nicolae.

În urma difuzării interviului, au apărut diferite reacții în mediul online. Luni seară, la TVR1, în cadrul emisiunii România9, senatorul PSD Șerban Nicolae a spus că materialul a fost „trunchiat”.

„Eu am spus așa: când ai o persoană acuzată de corupție pentru fapte de acum cinci, șase, zece ani în urmă, nu mai ai de ce să o arestezi după zece ani. Trebuie să strângi probe, trimiți dosarul în fața instanței și ai o sentință. Ce au făcut cei de la Euronews? Au trunchiat și au zis așa: când ai o persoană acuzată de corupție nu trebuie să o arestezi, trebuie să strângi probe. Am să le transmit o notificare, am să le solicit să-și ceară scuze public pentru această minciună, pentru că e o miniciună”, a spus Șerban Nicolae.

Sursa: evz.ro

După ce și-a arătat cu rânjetul pe față toată susținerea pentru corupții României la Euronews, Șerban Nicolae se plânge că interviul a fost ”trunchiat”! was last modified: februarie 6th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close