După ce și-au dat arama pe față în filmările live realizate de liderii USR, parlamentarii PSD își caută scuze: ”Acel gest chiar m-a înfuriat!”

280

Intr-un reportaj realizat de Digi24 privind utilizarea telefoanelor mobile pentru transmisii in direct pe Facebook, noile arme de lupta impotriva  PSD-ALDE-UDMR, reprezentanti ai majoritatii s-au declarat profund scandalizati ca sunt filmati.

Reprezentantii USR au reusit sa scoata in evidenta, cu ajutorul transmisiilor live, adevaratul caracter al unor parlamentari grobieni precum Serban Nicolae si Liviu Tit Brailoiu sau extrem de mincinosi, ca Ecaterina Andronescu.

Si deputatul UDMR Marton Arpad, filmat chiar in ziua cand vota modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor, s-a declarat foarte deranjat.

„Acel gest chiar m-a infuriat. Modalitatea de provocare ale unor persoane pe care nu le-as cataloga ca ar fi fost foarte echilibrate din punct de vedere psihic si comportamental, duceau dincolo de tot ceea ce inseamna o lupta”, a afirmt Marton Arpad.

„Nu as face lucrul acesta absolut niciodata, dar iata ca s-a petrecut, sper sa le dea Dumnezeu intelepciunea sa nu mai repete”, a spus si Ecaterina Andronescu, senator PSD .

Sursa: aktual24.ro