Loading...
După ce Tudose a încălcat voia protejatei lui Dragnea și a refuzat să-l demită pe șeful Poliției Române, Antena 3 a și sărit la atac împotriva premierului: ”Nu poți guverna cu prietenul pedofililor!” | Circul Politic

După ce Tudose a încălcat voia protejatei lui Dragnea și a refuzat să-l demită pe șeful Poliției Române, Antena 3 a și sărit la atac împotriva premierului: ”Nu poți guverna cu prietenul pedofililor!”

Atacuri violente din partea Antenei 3 la adresa lui Mihai Tudose, dupa ce premierul a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bigdan Despescu, asa cum dorea ministrul Carmen Dan.

„Din punct de vedere politic, Mihai Tudose este prietenul pedofililor. Asta se intampla! Nu exista o alta explicatie decat policianismul domnului Tudose in legatura cu aceasta decizie. Politia Romana il avea in mana (pe pedofil – n.red) din 2009 si el continuat sa actioneze. Acum a avut nevoie de trei zile ca sa il identifice”, a atacat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Realizatoarea Oana Zamfir i-a tinut isonul lui Chirieac, spunand ca „pedofilul a fost lasat sa violeze din 2009″.

Chirieac a adaugat apoi ca „cea mai buna solutie pentru coalitie este sa il schimbe pe Mihai Tudose, nu poti guverna cu prietenul pedofililor”.

Screen Shot 2018-01-10 at 14.02.51

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca nu il demite pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu. El a spus ca asteapta, intr-o saptamana, un raport de activitate din partea acestuia.

„Am avut o discutie cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul, care inteleg ca a fost gata abia azi de dimineata. Am inteles pe surse ca noua propunere si-a declinat intentia de a prelua functia si l-am rugat pe domnul Despescu sa-mi prezinte un raport despre masurile care s-au luat in aceasta saptamana pentru remedierea situatiei.

Ceea ce totusi trebuie remarcat este ca, totusi, acel faptas a fost prins in noua zile. Este o nota foarte buna pentru Politie. De ce nu s-au luat si alte masuri, sau unde lucrurile au scartait, repet, are o saptamana domnul Despescu sa-mi prezinte concluziile”, a declarat Tudose in sedinta de guvern.

Sursa: aktual24.ro

După ce Tudose a încălcat voia protejatei lui Dragnea și a refuzat să-l demită pe șeful Poliției Române, Antena 3 a și sărit la atac împotriva premierului: ”Nu poți guverna cu prietenul pedofililor!” was last modified: ianuarie 10th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close